Vesti

Opština Kučevo raspisala je Javni konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za regresiranje veštačkog osemenjavanja na teritoriji opštine Kučevo u 2020. godini, u skladu sa Programom mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja na teritoriji opštine Kučevo za 2020. godinu radi stvaranja uslova za očuvanje, unapređenje, podsticaj i razvoj poljoprivredne proizvodnje na teritoriji opštine Kučevo.

Pixabay

Kriterijumi koje korisnici treba da ispune da bi mogli da koriste finansijska sredstva predviđena ovom merom su da je podnosilac zahteva upisan u Registar poljoprivrednih gazdinstava u skladu sa Zakonom o poljoprivredi i ruralnom razvoju i nalazi se u aktivnom statusu sa prebivalištem i proizvodnjom na teritoriji opštine Kučevo,
da nema neizmirene dospele obaveze prema opštini Kučevo iz prethodnog perioda, a u vezi projekata u poljoprivredi koje je opština Kučevo finansirala odnosno sufinansirala, kao i da podnosilac zahteva nema neizmirene dospele poreske obaveze prema opštini Kučevo.

Prijave na Javni konkurs se dostavljaju u roku od 60 dana od dana objavljivanja do 07. decembra 2020. godine., za grla osemenjena od 01. decembra 2019. godine do 30. novembra 2020. godine.

O uslovima i načinu korišćenja podsticaja na telefon 012/852-142 ili na sajtu opštine Kučevo
http://www.kucevo.rs

Autor: RTV Biser

Najčitanije objave