Vesti

Kesice sa silikonskim gelom veoma su korisne

Kesice sa silikonskim gelom koje dobijamo uz kupovinu obuće obično završe u kanti za smeće, najčešće zato što verujemo da su ili beskorisne ili čak otrovne.

 

 

Silikonske kesice imaju široku primenu i mogu pomoći u rešavanju svakodnevnih problema. One su ispunjene silicijum dioksidom, sredstvom koje ima neverovatnu moć upijanja vlage.

Stavite ih u ranac za trening

Ove kesice upijaju višak vlage i učiniće čuda u vašoj opremi za teretanu. Budući da smanjuju vlagu – biće značajno manje bakterija, ali i manje neprijatnih mirisa.

Stavite ih u ormar sa čistim peškirima

Po istom principu sprečiće širenje vlage po čistim peškirima, pa će duže zadržati lep miris. Ovo je posebno dobar savet za one ljude kojima peškiri stoje u kupatilu, koje prirodno ima dosta vlage i pare.

Da vam brijač traje duže

Silikonske kesice mogu produžiti rok trajanja brijaču, ili starim fotografijama. Brijače ne treba držati na kadi niti pored nje jer će se tu uvek kvasiti i brzo će zarđati. Stavite ih u plastičnu čašu ili kutiju i u ormarić u kupatilu ili na policu dalje od kade. Unutra ubacite dve-tri kesice silikonskog gela, one će upijati vlagu, pa će vam brijači duže trajati.

Spasite mobilni telefon

Ako vam je telefon upao u vodu, i nakon sušenja neće da se upali, ubacite ga u teglu sa silikonskim kesicama, i ostavite da odstoji neko vreme. Kesice će izvući svu vlagu iz telefona, i on će proraditi.

Spasite šminku

U neseseru u kom držite šminku obavezno bi trebalo da imate i jednu ovakvu kesicu, koja će upiti sav višak tečnosti i spasiti vaše praškaste proizvode, kao i one u kamenu.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Назив медија RTV BISER PORTAL

Регистарски број  IN000891

Teлефон: 012/428 002

069/28-000-63  marketing

067 710 30 69 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte   B  zatim  jedno  prazno  mesto,  pa  muzičku  želјu,  pozdrav  ili  komentar. Poruku  pošalјite  na  broj  3333. Važi  za  sve  mobilne  mreže  u  Srbiji. Cena  sms  poruke  150  dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista