Урнебесна комедија Марка Камелотија „Пиџама за шесторо“, у режији Велимира Митровића, а у извођењу јагодинског Градског позоришта, одиграна је треће такмичарске вечери на свечаностима „Миливојев штап и шешир“ у Центру за културу Пожаревац.

Глумац Ненад Петровић

За сликовито приказан лик, жири је наградио Ненада Петровића за улогу Робера, а добитник главне награде, реплике штапа, је Марија Дебељаковић Стефановић, која је тумачила лик Сузет.

Глумица Марија      Дебељаковић Стефановић

Публика ће вечерас моћи да погледа представу „Уморни“, по тексту Небојше Ромчевића, чију режију потписује Фуад Табучић, у извођењу позоришта „Миливоје Живановић“ из Пожаревца.

Ово ће бити тек друго извођење комада, јер је пре само недељу дана била премијера на истој сцени.

Сваке вечери смотре, стручни жири, који ради у саставу Дејан Цицмиловић – глумац, председник жирија, Соња Мирић-Младеновић, дир.Националне службе за запошљавање и Драгиша Живадиновић, песник, доделиће реплику штапа Миливоја Живановића, док ће из круга целовечерњих добитника, награђен глумац/глумица добиће и реплику Миливојевог шешира, чиме ће бити заокружена награда.

Представа је на програму од 20 сати у Великој сали Центра за културу Пожаревац. Карте по цени од 300 динара, могу се купити на билетарници ЦЗК Пожаревац.

Autor: RTV „Biser“

Foto: Bojan Nikolić