Kompanija Neoplanta je danas na svom štandu zabavnim aktivacijama i prilikom za degustaciju ugostila sve ljubitelje „srpskog kavijara“ na devetom po redu najvećem gastronomskom karavanu na Balkanu „Izađi mi na teglu“, održanom u Gradskom parku u Požarevcu.

Foto: RTV Biser

 

Karavan je okupio najveće ljubitelje domaće paprike, koji su se međusobno suprotstavili u pravljenju ajvara, a sa ciljem dolaska do prestižne titule „Kralj ajvara“. Pored toga, održano je i takmičenje u pravljenju najkreativnijih sendviča sa Neoplanta Delikates pilećim grudima sa paprikom.

„Kao vojvođanska kompanija koja je ekspert za pravljenje delikatesa rešili smo da podržimo ovaj događaj i svim takmičarskim ekipama, ali i posetiocima pružimo priliku da uživaju natenane i široooko u našim proizvodima. Kako bi se učesnici dodatno zabavili, organizovali smo za njih takmičenje u pripremi kreativnih sendviča sa Neoplanta Delikates pilećim grudima sa paprikom, a tom prilikom smo pobednika nagradili poklon paketom u kom će uživati cela ekipa.“, izjavila je Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

Da podsetimo, kompanija Neoplanta kao jedan od sponzora karavana, obezbeđuje poklone za trećeplasirane ekipe na svakoj lokaciji na koju karavan putuje, a na finalnom karavanu u Beogradu, tri najbolje ekipe dobiće i Široooko bicikle.

Takmičenje je počelo krajem avgusta u Kuli (Ruskom Krsturu), a nakon Požarevca, biće nastavljeno u još 13 gradova širom Srbije.