Odlukom štaba za vanredne situacije Grada Požarevca,holovi Centra za kulturu Požarevac su 30.11.2020.god. prenamenovani u Covid čekaonice. Ova odluka je doprinela smanjenju gužvi i čekanja na zakazivanje pregleda u Covid ambulanti. Svi naši sugradjani su preglede zakazivali brže i efikasnije a i u toplijem ambijentu.

RTV Biser

Od 30.11.2020.god. Centar za kulturu Požarevac, kao nosilac kulturnih dešavanja u našem gradu,nije bio u mogućnosti da svoje programe prikaže publici. Za sve ovo vreme programi su vredno pripremani i isplanirani. Svima nam je postalo jasno koliko su kulturna dešavanja nedostajala i koliko su naši životi bez njih prazni.
Epidemiološka situacija se u našem gradu stabilizuje i Covid čekaonica je premeštena u zgradu Doma zdravlja u Požarevcu.
Centar za kulturu Požarevac će u narednih nekoliko dana obaviti detaljnu dezinfekciju,kako holova tako i velike i male sale sa pratećim prostorijama.
Da bismo se što pre oslobodili i prevazišli ovo zlo koje nas je zadesilo,molimo Vas da i dalje dolazite na naše programe sa maskom i da koristite dezinfekciona sredstva za ruke kao i dezo barijere na našim ulazima.
Ulaznice će se prodavati uz poštovanje mere o maksimalnom broju prisutnih gledalaca a naši zaposleni će redovno čistiti i dezinfikovati sve prostorije zarad Vašeg i našeg zdravlja.
Bioskop Centra za kulturu počinje sa redovnim projekcijama od subote 06.02.2021.god.