Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu su tokom proteklog vikenda, isključili iz saobraćaja trojicu muškaraca i ženu koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola kao i muškarca pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Foto: MUP

Saobraćajna policija je u Požarevcu zatekla tridesetjednogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom marke „alfa romeo“, sa 1,46 promila alkohola u organizmu.
Takođe u Požarevcu, policija je zaustavila muškarca (49) koji je vozio „opel zafiru“, sa 2,11 promila alkohola u organizmu.

Patrola je u Velikom Gradištu sankcionisala pedesetogodišnjeg vozača koji je vozio „mercedes“ sa 2,92 promila alkohola u organizmu.
Takođe, prilikom kontrole saobraćaja u Velikom Gradištu, policija je zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača „forda“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici policije u Petrovcu na Mlavi zaustavili su „opel merivu“ kojim je upravljala četrdesetjednogodišnja žena, kojoj je alkotestiranjem utvrđeno da je imala 2,34 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.