Национални авио-превозник Ер Србија ће повећати своје капацитете за путовања између Србије и Црне Горе, увођењем додатних летова и више од 3.000 додатних седишта ка Тивту и Подгорици током првомајских и ускршњих празника, саопштила је компанија.

Ilustracija/Pixabay

Ер Србија планира да током маја лети 15 пута недељно до Подгорице, обављајући два дневна лета, осим петком када ће до црногорске престонице саобраћати три пута дневно.

До Тивта ће се у мају летети девет пута недељно, уз један лет сваког дана, осим петком и недељом када ће се обављати два дневна лета.

„Осим повезаности између две земље, путницима из Црне Горе (обезбеђујемо) конекцију са још 28 дестинација у нашој мрежи. Настављамо да пратимо ситуацију и прилагођавамо обим саобраћаја променама у потражњи“, изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Између Србије и Црне Горе тренутно не постоји ограничење у путовањима и негативан ПЦР тест није потребан ни у једном правцу. Летови Ер Србије обављају се авионима типа ербас А319 и А320 са већим бројем седишта.

Извор: novaekonomija.rs