Nacionalna avio-kompanija Er Srbija je saopštila da je omogućila putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za avio-karte kupljene u periodu do 15. septembra 2020. godine.

Kako se navodi u saopštenju, promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Er Srbije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine.

„Usled situacije izazvane posledicama pandemije koronavirusa, želeli smo da izađemo u susret potrebama naših putnika i pružimo im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja. Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu zameniti neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja.

Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Autor: N1