Данас у 12 часова почиње продаја карата за 49. Међународни филмски фестивал – ФЕСТ, који ће се одржати од 7. до 16. маја 2021. у салама Сава Центра, Комбанк дворане, Дома омладине Београда и Цинеплеxx Галерија Белграде.

fest.rs

Улазнице ће бити у продаји на благајнама дворана, док се карте за пројекције у Сава Центру, Комбанк дворани и Дому Омладине Београда могу набавити и онлајн, преко сајта www.тицкетс.рс, као и на свим Тицкет Висион продајним местима. У првих седам дана продаје могуће је остварити 10% попуста на куповину комплета карата по терминским линијама у дворанама, и 10% попуста на онлајн куповину у оквиру акције “Мој Комплет” (на 10 и више купљених улазница).

Карте у Сава центру биће у продаји на благајни на Улазу Б (из Улице Владимира Поповића), а радно време благајне је 10 до 19 часова сваког дана. Радно време благајне Комбанк дворане је сваког радног дана од 12.30 до 22 часа, а викендом од 9 до 22х. У Дому омладине Београда карте ће бити у продаји на благајни сваког радног дана од 12 до 19.30, а током трајања ФЕСТ-а моћи ће да се купе пола сата пре прве пројекције, и све до почетка последње пројекције у току дана. Радно време благајне биоскопа Цинеплеxx Галерија Белграде је од 15 до 20 часова понедељком, уторком, четвртком и петком, од 11 до 20 часова суботом и недељом, док је среда нерадни дан.

Овогодишње издање фестивала одржава се под слоганом „Повратак у будућност“ и као највећа и најпознатија филмска манифестација у земљи и региону, има циљ да допринесе значајнијем повратку публике у биоскопе. Фестивалски програм представиће више од 70 премијерних филмова најновије светске и српске продукције у седам програмских целина: Главни такмичарски програм, Гала, ФЕСТ-ових 50, ФЕСТ фокус, ФЕСТ 49, Главни програм ван конкуренције, и Интро ФЕСТ.

Међународни филмски фестивал – ФЕСТ одржава се у организацији Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ), под покровитељством Града Београда и уз подршку Министарства културе и информисања. Фестивал ће године бити одржан уз поштовање свих мера Владе Републике Србије и Кризног штаба за сузбијање заразне болести Цовид-19. Организациони тим фестивала као приоритет истиче здравље и безбедност публике, гостију и фестивалског тима.

Извор: fest.rs