Grad Požarevac donirao je novo vozilo Centru za socijalni rad Požarevac. Vozilo je namenjeno poboljšanju kvaliteta usluga. Prema rečima Saše Pavlovića, zamenika gradonačelnika, vrednost donacije je 1,5 miliona dinara.

RTV „Biser“

Takođe je dodao da se grad trudio da poboljša kvalitet usluga Centra za socijalni rad, kao i uslove u kojima rade zaposleni, a naročito u ovom periodu.

Pavlović je podsetio i na donacije koje je Grad Požarevac do sada imao – vatrogasno vozilo Vatrogasnoj jedinici u Požarevcu, vozila Hitne pomoći Domu zdravlja, vozila Saobraćajnoj policiji, vozilo Crvenom krstu za potrebe narodne kuhinje.

RTV „Biser“

Tatjana Rajić, direktorka Centra za socijalni rad u Požarevcu, je rekla da ova ustanova smešta korisnike na teritoriji cele Srbije i da rad zaposlenih u ovoj ustanovi uglavnom podrazumeva terenski rad, tako da je ova donacija veoma važna.

„Posebno je važno što grad podržava naše korisnike kroz jednokratne pomoći i kroz sva materijalna davanja koja se u velikoj meri odvijaju preko Centra za socijalni rad“, istakla je Rajić.

Autor: RTV „Biser“