Beogradski Tribute Bijelo dugme nastupiće u ponedeljak, 29. avgusta na platou ispred sportske hale u okviru manifestacije „Kostolačko leto 2022“.

Grupa Beogradski Tribute Bijelo dugme je nastala 2014. godine sa idejom da na istovetan način predstavi nekadašnji legendarni sastav Bijelo dugme.

U ulozi pevača je Boris Kraguljac, prateći vokal Ljiljana Radovanović, gitaru svira Miloš Jovanović, klavijature Milan Dajović, bas gitaru Nemanja Cvijović i bubanj Ivan Ranković- Raka.

Ovogodišnju manifestaciju „ Kostolačko leto 2022“ zatvaramo koncertom grupe „Beogradski Tribute Bijelo dugme“ koji je iz tehničkih razloga pomeren za 29. avgust od 19:30 časova i dečijom predstavom „Igorov magični šou“, koja će se održati 31. avgusta sa početkom od 18:00 časova na platou ispred sportske hale. U slučaju loših vremenskih uslova program se održava u Domu kulture u Kostolcu.

U organizaciji Centra za kulturu „Kostolac“ a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Kostolac završava se još jedno „Kostolačko leto“. Raznovrsnim kulturno sportskim programom od predstava za decu do koncerata, zatim projekcije filmova na otvorenom, književnih večeri, turnira u rukometu, basketu itd. „Kostolačko leto 2022“ je u prethodnim mesecima zadovoljilo ukuse svih generacija.