Извор: РТВ „Бисер“, simula.biz/Фото: Pixabay

Kомпанијa Симула доо из Новог Сада покренула је друштвено одговорну акцију #кодкуцесам како би заједно у овој тешкој ситуацији за нашу земљу, подстакли грађане и подигли свест о томе да је сада потребно да остану код куће.

Акција је некомерцијалног типа којом на неки симболични начин награђују грађане за одговорно понашање.

Пратећи смернице Светске здравствене организације (СЗО), унапредили су Финд Лоyалтy мобилну апликацију у циљу осигурања здравља и борбе против ЦОВИД-19.

Финд Лоyалтy апликација је дигитални новчаник коју су прилагодили тренутној ситуацији и омогућили грађанима да креирају картицу #KодKућеСам (хттп://www.кодкуцесам.цом ), да сваког дана потврде да су код куће и скупе поене на основу којих могу да освоје неке од симболичних награда које су припремили.

Преузмите апликацију Финд Лоyалтy (гоогле или аппле сторе или са www.кодкуцесам.цом), испратите неколико једноставних корака који су потребни за креирање картице #кодкуцесам (кораци су доступни такође на www.кодкуцесам.цом ), и сваки дан у периоду трајања полицијског часа, потврдите у апликацији свој останак кући и на тај начин скупљате поене.

Више детаља можете наћи на www.кодкуцесам.цом, као и друштвеним мрежама:

Линкедин – хттпс://www.линкедин.цом/цомпанy/кодку%Ц4%87есам/

Фацебоок – хттпс://www.фацебоок.цом/KодKуцеСам

Инстаграм – хттпс://www.инстаграм.цом/код.куце.сам/