Izvor: RTV „Biser“, simula.biz/Foto: Pixabay

Kompanija Simula doo iz Novog Sada pokrenula je društveno odgovornu akciju #kodkucesam kako bi zajedno u ovoj teškoj situaciji za našu zemlju, podstakli građane i podigli svest o tome da je sada potrebno da ostanu kod kuće.

Akcija je nekomercijalnog tipa kojom na neki simbolični način nagrađuju građane za odgovorno ponašanje.

Prateći smernice Svetske zdravstvene organizacije (SZO), unapredili su Find Loyalty mobilnu aplikaciju u cilju osiguranja zdravlja i borbe protiv COVID-19.

Find Loyalty aplikacija je digitalni novčanik koju su prilagodili trenutnoj situaciji i omogućili građanima da kreiraju karticu #KodKućeSam (http://www.kodkucesam.com ), da svakog dana potvrde da su kod kuće i skupe poene na osnovu kojih mogu da osvoje neke od simboličnih nagrada koje su pripremili.

Preuzmite aplikaciju Find Loyalty (google ili apple store ili sa www.kodkucesam.com), ispratite nekoliko jednostavnih koraka koji su potrebni za kreiranje kartice #kodkucesam (koraci su dostupni takođe na www.kodkucesam.com ), i svaki dan u periodu trajanja policijskog časa, potvrdite u aplikaciji svoj ostanak kući i na taj način skupljate poene.

Više detalja možete naći na www.kodkucesam.com, kao i društvenim mrežama:

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/kodku%C4%87esam/

Facebook – https://www.facebook.com/KodKuceSam

Instagram – https://www.instagram.com/kod.kuce.sam/