Sportski savez Opštine Kučevo odlučio je da, uprkos pandemiji i ove godine nagradi najbolje sportiste iz opštine i pohvali ih za uložen trud.

sportskisavezkucevo.rs

Za najboljeg seniora izabran je Stefan Simić, član FK “Zvižd“, koji se, svojim angažovanjem na terenu pokazao kao pravi sportista i primer ostalima u ekipi i gradu.

Za najbolje mlade sportiste proglašene su Jelena Janković, učenica OŠ“Ugrin Branković“ koja je i član omladinske košarkaške reprezentacije Srbije i Kocić Ksenija, osvajač srebrne medalje na Državnom džudo prvenstvu u Beogradu i Stojković Anastazija, učesnik istog prvenstva koja je, iz godine u godinu sve bolja i bolja, ali je, ove godine imala vrlo težak žreb.

Za mlade nade našeg sporta proglašene su devojčice iz našeg rukometnog kluba(Simeonović Milica, Ćirić Kristina, Petrović Anastasija i Đokić Milica) koje su sve vreme, dok je trajalo rukometno prvenstvo trenirale i polako stasaju u prave rukometašice, budućnost našeg sporta.

Dok je Stefan dobio plaketu, ostali su nagrađeni vaučerima za sportsku opremu. Sportski savez će i u narednom periodu raditi na tome da se prepoznaju i nagrade mladi sportisti jer ćemo tako i ostale sportiste podstaći da više i bolje rade i postižu bolje rezultate.

Izvor: sportskisavezkucevo.rs