Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže. 

Pixabay

Zbog toga će u ponedeljak 25.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:30 – 14:00 deo Bresja (naselje Tavan)
  • Golubac 09:00 – 14:00 Miljević
  • Malo Crniće 08:30 – 14:00 deo Boževca (trafo oblasti Boževac 2, 4, i 7)
  • Kostolac 08:00 – 15:00 Šugavica

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u ponedeljak 25.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Kučevo 08:00 – 15:00 (povremena isključenja) za delove naselja Radenke i Duboke
  • Veliko Gradište 08:00-12:00 ulice – Alaska, Banatska, Braće Buđoni, Drinska, Moravska, Skopljanska, Žike Popovića

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanicama u Požarevcu i zbog toga će u ponedeljak 25.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:00-12:00 TS ‘’Robna kuća T2’’: ulice – Kneza Lazara prvi deo, Kosančićeva prvi deo, Sinđelićeva (deo oko robne kuće), i Veljka Dugoševića 1-3
  • Kučevo 09:00-12: TS ‘Grobljanska’’: ulice – Radomira Atanackovića i Reka

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.