Član predsedništva Srpske napredne stranke i kandidat za narodnog poslanika Vladimir Đukanović juče je posetio Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Malom Crniću.

Foto: RTV Biser

Sa aktivistima stranke razgovarao je o predstojećim parlamentarnim izborima i rekao da ne nasedaju na provokacije opozicije.

Foto: RTV Biser

„Drago mi je da vidim da građani nemaju problema što se tiče predsednika opštine ili opštinskog rukovodstva, da se ovde zaista radilo, i to treba da se nastavi. Bilo bi van pameti da neko glasa protiv toga. Naprotiv, mislim da će dobiti ozbiljnu podršku, rekao je Đukanović.

Đukanović je istakao angažman i predanost Srpke napredne stranke u obilasku celokupne države kako bi čuli probleme građana. Spremni su da čuju i prihvate kritiku, naglašavaju važnost razumevanja potreba ljudi kako bi ih mogli zamoliti za podršku i glas. Takođe, smatra da njihova kampanja ide veoma dobro, ističući da su jedini kandidati koji su konkretno govorili o planovima i delima koje su preduzeli do sada.

„Baš ovde u Braničevu veoma važna stavka je brza saobraćajnica koja ide od Beograda ka Golupcu, koja će dodatno da motiviše ovaj kraj. Zbog bržeg transporta ogroman broj privrednika će moći ovde da dodje. Turizam će ovde dodatno ojačati, jer je ovaj kraj potencijalno jako značajan. Mislim da će sve opštine u Braničevu  sa velikom radošću dočekati tu saobračajnicu“, kazao je Đukanović.

Ovom prilikom Vladimir Đukanović je izrazio zadovoljstvo stanjem u opštini Malo Crniće, kao i radost zbog završenih puteva i sjajne infrastrukture. Posebno je pohvalio predsednika Opštine Malo Crniće Mališu Antonijevića, da razume probleme i muke ljudi, jer je lično obišao svako selo. Naglasio je i predsednikovu spremnost da izlazi u susret građanima, težeći rešavanju njihovih problema. Smatra da će SNS postići izuzetne rezultate na oba nivoa, uz ocenu da predsednik Antonijević nije samo neko ko sedi u kancelariji, već intenzivno radi i brine se za svoje sugrađane.

„Očekujem ubedljivu pobedu i verujem da ćemo se 17. decembra u čitavom Braničevu, u čitavoj Srbiji, ali i ovde u Malom Crniću radovati toj pobedi i tom velikom uspehu“, zaključio je Đukanović.