Veliko Gradište: Žalbe na projektu brze saobraćajnice Požarevac – Veliko Gradište – Golubac

Obaveštavaju se građani opštine Veliko Gradište da je u toku izvođenje radova na izgradnji državnog puta IB reda, deonica brze saobraćajnice: Autoput E-75 Beograd – Niš (petlja „Požarevac“) – Požarevac (Obilaznica) – Veliko Gradište – Golubac. Investitor izgradnje su KORIDORI SRBIJE, a izvođač China Shandong International Economic and Technical Cooperation Group Ltd. – Ogranak Beograd sa svojim podizvođačima.

KORIDOR-VELIKO-GRADISTE
Foto: RTV Biser

Kako bi se zadovoljili zahtevi pojedinaca ili zajednica koje trpe uticaje aktivnosti na izgradnji brze saobraćajnice, sve eventualne primedbe sa opisom problema za koje se od Izvođača ili Investitora traži rešenje, potrebno je dostaviti menadžeru za žalbe.

Izvođač radova je imenovao Aleksu Markovića za primanje žalbi pojedinaca ili zajednice u cilju bržeg rešavanja istih. Žalbe se mogu poslati na mail: danubetechnicalpogo@gmail.com ili aleksacsi@outlook.com.

Menadžer za žalbe:

Aleksa Marković, tel: 069/688-218

Obrazac za žalbe možete preuzeti na zvaničnom sajtu opštine Veliko Gradište.

Vaše žalbe biće uredno pregledane, zavedene i upućene nadležnim koji će u nakraćem roku pokušati da reše Vaš problem i obavestiti Vas o tome.

Obrazac za žalbe možete preuzeti na sajtu Opštine Veliko Gradište.