Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Foto: RTV Biser

Zbog toga će  u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:30 – 13:00 Slobodarska

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Golubac 08:30 – 15:00 (povremena isključenja) za naselja Brnjica i Dobra

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanicama u Požarevcu i zbog toga će u u četvrtak 28.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:00-15:00 TS ‘Ćeba’’: ulice – Jug Bogdanova 15-21 i 20, Lole Ribara 16-62 i 27-49, Topličina, Sinđelićeva 28

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.