Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Požarevac je deo projekta „Implementacija inovativnih mera aktivnog zapošljavanja i pristupa za povećanje integracije dugoročno nezaposlenih, mladih, žena, osoba sa invaliditetom i teže zapošljivih grupa na tržištu rada “ – IPA 2020, koji se realizuje uz finansijsku podršku Evropske unije kao podrška merama aktivne politike zapošljavanja. Ovaj projekat sprovodi se u 4 filijale – Pančevo, Požarevac, Jagodina i Prokuplje. Filijala Požarevac ovim povodom planira info sesije za poslodavce, na kojima će neposredno moći da dobiju sve relevantne informacije u vezi paketa mera planiranih kroz Javne pozive koji su raspisani početkom februara ove godine.

08. aprila, 2024. godine u Golupcu je planirana info sesija koja će se odvijati u narodnoj biblioteci „Veljko Dugošević“ u ulici Cara Lazara 13a sa početkom u 11 časova.
Naredni susret sa poslodavcima dogodiće se u ispostavi Petrovac na Mlavi 15. aprila 2024. godine sa početkom u 11 sati u velikoj sali skupštine opštine Petrovac na Mlavi, Srpskih vladara 135.
22. aprila 2024. godine preduzetnici Opštine Kučevo će moći da se bliže informišu o ovim aktivnim merama u velikog sali kučevačke opštine sa početkom u 11 časova.
Sa početkom u 10 sati zakazan je susret sa poslodavcima u Velikom Gradištu 29. aprila 2024. godine u skupštinskoj sali ove opštine.

Na planiranim sesijama, zaposleni Filijale Požarevac NSZ upoznaće prisutne o subvencijama za podsticanje zapošljavanja namenjenim poslodavcima i dugoročno nezaposlenima, mladima, ženama, osobama sa invaliditetom i teže zapošljivim grupama na tržištu rada, kao i o uslovima i načinu konkurisanja.