Vesti

Saopštenje narodne stranke Požarevac

„Kako je sve vidljiviji trend pada rejtinga aktuelne vlasti u svakom segmentu društva, ista je po starom oprobanom receptu posegnula za ucenama i skupljanjem takozvanih kapilarnih glasova po javnim preduzećima koja su pod njihovom kontrolom.

 

Imajući u vidu ovaj nezaustavljiv trend pada popularnosti, aktuelnog režima, sve više su izraženije ovakve radnje koje se golim okom mogu uočiti. Poslednji od primera takvog ophođenja bio bi i skupljanje kapilarnih glasova u Požarevcu u predškolskim ustanovama dok je slična praksa izražena i u drugim preduzećima u našoj zemlji.

Ovo samo dokazuje činjenicu da je aktuelna vlast u paranoičnom strahu od gubitka moći. U prilog ovoj tvrdnji navodimo da aktuelni režim više ne birajući sredstva koordiniranim potezima sa pozicije sile pokušava da zaplaši, uceni i primora građane da im daju svoj glas.

Obzirom da ove radnje ne daju željene rezultate na terenu, primetna je sve veća nervoza vlasti.

Narodna stranka Požarevac, najoštrije osuđuje pomenute radnje i iz tog razloga je zagovornik revanšizma, koji nakon promene vlasti mora da usledi, gde će svi oni koji su predstvljali navodno javni interes, a kojima je partijski interes bio ispred javnog, biti lustrirani“, stoji u saopštenju GrO Narodne stranke Požarevac.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Naziv medija RTV BISER PORTAL

Registarski broj IN000891

Telefon: 012/428 002

069/28-000-63 marketing

067 744 98 78 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte B zatim jedno prazno mesto, pa muzičku želјu, pozdrav ili komentar. Poruku pošalјite na broj 3333. Važi za sve mobilne mreže u Srbiji. Cena sms poruke 150 dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista