Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović i član Gradskog veća zadužen za prosvetu Tomica Stojanović obišli su radove na rekonstrukciji i sanaciji sale za kulturno umetničke potrebe, nekadašnji bioskop “Kultura”.

Gradonačelnika i većnika je dočekao direktor Politehničke škole Darko Radovanović koji ih je i odveo u obilazak radova.

Ovom prilikom gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović je rekao, da je kao što je i obećano na Danu škole, počela rekonstrukcija sale u vrednosti od 18.336.677 dinara i da se komplet finansira iz gradskog budžeta. On je izrazio zadovoljstvo viđenim radovima i istakao je da će ova sala, koju pamte stariji požarevljani, biti vraćena nameni a to je da se održavaju kulturne aktivnosti i manifestacije ne samo za školu već i čitav grad. Pavlović je iskoristio priliku da čestita svim prosvetnim radnicima, učenicima i građanima koji slave slavu Svetog Savu.

Darko Radovanović direktor Politehničke škole se zahvalio lokalnoj samoupravi na čelu sa gradonačelnikom što su imali sluha za ovu značajnu investiciju i što su obišli radove. Radovanović je rekao da su radovi počeli da se izvode 4. januara i da treba da traju 120 dana.

Izvor/foto: pozarevac.rs