Opštinska uprava opštine Golubac, Odeljenje za urbanizam i izgradnju, komunalne, inspekcijske i imovinsko – pravne poslove, oglašava Rani Javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije za izgradnju vetroparka i solarne elektrane „Golubac“ na teritoriji Opštine Golubac.

Ilustracija/Pixabay

Rani javni uvid u elaborat planskog dokumenta obaviće se u trajanju od 15 dana, počev od 23.10.2020. godine, zaključno sa 09.11.2020. godine.

Elaborat planskog dokumenta biće izložen u zgradi Opštinske uprave opštine Golubac, 12223 Golubac, ul. Cara Lazara br. 15, u Skupštinskoj sali, kao i na internet strani Opštine Golubac (www.golubac.org.rs).

Zainteresovanim pravnim i fizičkim licima, koja će vršiti uvid u izloženi materijal, Odeljenje za urbanizam i izgradnju, komunalne, inspekcijske i imovinsko – pravne poslove pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć.

Dodatne informacije se mogu dobiti svakog radnog dana, u kancelariji br. 16, od 7 do 15 časova.

Primedbe i sugestije se mogu dostaviti tokom trajanja ranog javnog uvida Opštinskoj upravi opštine Golubac, Odeljenju za urbanizam i izgradnju, komunalne, inspekcijske i imovinsko – pravne poslove, 12223 Golubac, ul. Cara Lazara br. 15, lično na pisarnici ili poštom, zaključno sa 09.11.2020. godine.

Autor: Golubac