Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Struja Power Line 1005204 1280

Ilustracija/pixabay

Zbog toga će  u sredu 24.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Golubac – 09:00 – 13:00 – Kraljevića Marka, Cerska, Balkanska, Projište i Slano polje
  • Požarevac – 09:00 – 13:00 – Sitnička ulica

Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvara u trafo stanici “Lataki“, a da bi se uspostavilo normalno snabdevanje električnom energijom, u sredu 24.01.2024. bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac – 09:00 – 15:00 Lole Ribara broj 36

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.