Prijava za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2024“ počela je 8. aprila, a nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Prvo izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“ biće 11. maja uz prenos uživo na prvom programu Radio televizije Srbije.

U svakom od javnih izvlačenja, najsrećniji učesnicima biće dodeljeno dva stana u Boegradu. Ove godine stanovi iz nagradnog fonda biće veći, pa tako dobitnicima sleduju dva jednoiposobna, dva dvosobna, čak pet trosobnih i jedan četvorosobni stan.

Za učešće u 2024, građani moraju ponovo da se registruju na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“, a u nagradnoj igri učestvuju isključivo računi iz ove godine, ne stariji od 1. januara.

Kako je cilj ove nagradne igre jačanje poreske kulture i podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, ove godine će dodatno biti motivisano bezgotovinsko plaćanje. Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Svi kodovi ravnopravno učestvuju u izvlačenjima.