Probe Pozorišta „Milivoje Živanović“ i Dečijeg dramskog studija, koji vodi Slobodan Boba Stepić Centra za kulturu Požarevac, po prvi put u istoriji ove ustanove, posetili su gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović, Dejan Krstić član Gradskog veća zadužen za kulturu i Nenad Petrović, pomoćnik gradonačelnika.

CZK

Galina Perić, direktorka CZK Požarevac i Bojan Nikolić, rukovodilac Velike scene pozorišta, približili su gradonačelniku rad pozorišta i zahvalili se na podršci koju ova kuća ima od strane gradskog rukovodstva.

Glumcima pozorišta poseta gradonačelnika u mnogome znači, jer im daje podršku za dalji rad. Pozorište i glumci već nekoliko godina dobijaju mnoštvo nagrada na brojnim festivalima i predstavljaju jedan od stubova kulture Grada Požarevca.

Kao promoteri kulture, dokazali su se prošle godine i van granica naše zemlje, kada su gostovali u Temišvaru na Danima srpske kulture, igrajući predstavu „Idemo u lov“, Žorža Fejdoa, u režiji Siniše Stankovića.

RTV Biser

Gradonačelnik i njegovi saradnici prisustvovali su delu probe nove predstave „Majstori, majstori“ u režiji Vladislava Velkovskog, čija se premijera očekuje krajem ove ili početkom sledeće godine.

Autor: RTV  Biser