Američka glumica i bivša manekenka Keli Preston, supruga Džona Travolte preminiula je u 58 godini nakon borbe sa rakom dojke. Zapažene uloge imala je u filmovima „Džeri Megvajer“, „Blizanci“, „Mischief“.

Foto: N1

Vest o smrti supruge objavio je Travolta na Instagramu gde je uz Kelinu fotografiju napisao: „Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Vodila je bitku hrabro i uz ljubav i podršku svih nas“.

„Moja porodica i ja zauvek ćemo biti zahvalni njenim lekarima i sestrama u svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i njenim brojnim prijateljima i voljenim osobama koje su bile uz nju tokom borbe. Uvek ćemo se sećati Keline ljubavi i života“, naveo je holivudski glumac u poruci.

Takođe, Travolta je zamolio sve da razumeju što će tokom narednog perioda biti nedostupan jer će se posvetiti deci koja su, kako je podsetio, izgubila majku.

„Znajte da ću osećati vašu ljubav tokom nedelja i meseci koji su pred nama“, poručio je poznati glumac.

Keli Preston rođena je 13. oktobra 1963. godine na Havajima. Na početku karijere bavila se manekenstvom. Igrala je u više od 60 televizijskih i filmskih projekata, a najzapaženije uloge imala je u ostvarenjima Džeri Megvajer, Blizanci, Mischief.

Izvor: RTS