Povodom Dana opštine Žagubica, 25. septembra, dodeljena je plaketa predstavnicima EU PRO programa koji su sa opštinom Žagubica veoma uspešno sarađivali na nekoliko bitnih i ključnih projekata realizovanih u proteklih nekoliko godina.

Foto: zagubica.org.rs

Veoma dobra saradnja sa žagubičkom opštinom, krunisanom završetkom značajnih projekata, najbolje je opisana tekstom sledeće sadržine:

“Bila nam je čast da prisustvujemo svečanom obeležavanju dana opštine Žagubica, kao i da primimo zahvalnicu za doprinos razvoju opštine kroz projekte koji su realizovani uz podršku EU u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije tokom trajanja EU PRO programa od 2018-2021. Među našim zajedničkim rezultatima posebno je važan Projekat rekonstrukcije sistema grejanja i ventilacije u Domu zdravlja koji sada pruža unapređene zdravstvene usluge pacijentima i ima bolje uslove za rad za zaposlene.”

Ana Nedeljković Belja, nacionalna menadžerka programa SWISS PRO, u ime tima programa, uputila je telegram povodom Dana opštine Žagubica i izrazila zahvalnost opštini Žagubica na prepoznavanju doprinosa programa SWISS PRO razvoju opštine:

“Posvećenost rukovodstva i zaposlenih iz opštine Žagubica bila je od ključnog značaja u sprovođenju aktivnosti koje je podržao naš program, a ostvareni rezultati predstavljaju naš zajednički uspeh. Nadam se da ćemo uskoro imati priliku da posetimo Vašu opštinu, osvrnemo se zajedno na rezultate dosadašnje saradnje i porazgovaramo o mogućnostima za dalju podršku.”

Izvor: zagubica.org.rs