U Kučevu, u ulici Svetog Save 299,  otvorena je NIS Petrol benzinska stanica –  maloprodajni objekat kompanije NIS. Reč je o modernizovanom objektu koji je rekonstruisan na mestu postojeće benzinske stanice, a u skladu sa strogim  ekološkim i tehničkim standardima. NIS Petrol benzinska stanica „Kučevo“ još jedan je u nizu objekata koji je rekonstruisan u okviru procesa modernizacije maloprodajne mreže koji realizuje kompanija NIS.

Foto: NIS

Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici „Kučevo“ potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, bogat izbor robe široke potrošnje, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati.

Povodom otvaranja svog maloprodajnog objekta kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva,  potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do 3. jula.