Leto već uveliko traje i svaki slobodan trenutak grabimo da se rashladimo na obližnjem bazenu ili da provedemo vikend i odmor van grada, na nekoj od domaćih turističkih destinacija gde možemo uživati u prirodi i turističkom sadržaju a da to ipak bude novina i nešto drugačije od predhodnih godina. Ovog leta Vrnjačka Banja je postala bogatija svojom turističkom ponudom za još jedan sadržaj – Aqua park RAJ koji je zamišljen kao mesto za uživanje u vodenim atrakcijama za sve generacije.

Nezaboravna pustolovina za najmlađe je na gusarskom brodu, platformi sa prskalicama i u društvu zabavnih animatora, gde se rađa vesela družina koja uživa u svakom trenutku – od prskanja iz topova u plitkom bazenu, preko pretrčavanja kroz oblak kapljica iz prskalica  na platformi, sve do poslednjeg minuta kada na izlazu neko od junaka deli balone najmlađim posetiocima.

Vožnja lenjom rekom dugom čak 460m je uživanje za sve posetioce. Jedan krug u gumenom šlaufu traje oko 15min i za vreme trajanja vožnje smenjuje se mirna reka i brzaci, pa opuštajuća vožnja postaje prava zabava.  Najveća oduševljenje je bazen sa talasima od čak 2000m² koji posetiocima daje osećaj letovanja na nekom od egzotičnih svetskih letovališta, naročito kada počne pena party jer tada zabava dobija drugu, potpuno novu dimenziju. Još na ulasku u bazen steknete utisak boravka na moru jer se velki broj dama brčka u najplićem delu bazena koji ima postepen ulazak, dok stopala zaljuskuju talasi  – baš kao i na obali mora uživaju u suncu i vodi.

Nakon puštanja u rad poslednje faze, ovo će biti zvanično najveći aqua park u Srbiji i regionu, a nove atrakcije biće otvorene za posetioce početkom avgusta. Biće pravo uživanje osvežiti se nekim od koktela u velikom pool baru ili probuditi sva čula spustom niz tobogan i hidromasažom. Uživanje se upotpunjuje odličnom ponudom izvrsne hrane restorana u sastavu aqua parka, a gosti se mogu zasladiti i ukusnim desertom ili uživati u omiljenom piću i kafi.

U okviru samog vodenog parka nalazi se shop sa osnovnim potrepštinama – ukoliko ostanete bez kreme za sunčanje ili pelena za bebu, a pravo otkrovenje su ležerni modni komadi za vrele letnje dane koji ostavljaju bez daha.

Aquapark RAJ neguje porodične vrednosti te za porodične i grupne posete u ponudi su specijalni paketi, kao i specijalne cene za seniore, učenike i velike porodice, a Raj je prvi IKEA Family partner u Srbiji sa povoljnostima za članove.

Nezaboravna letnja zabava za najmlađe i neviđeno opuštanje za odrasle u najvećem i najatraktivnijem vodenom parku u Srbiji i regionu! Dobrodošli u Raj!