ЕД Пожаревац обавештава потрошаче да ће од понедељка до петка обављати планиране радове на територији Браничевског округа.

Pixabay

У понедељак, 10. маја, од 8 до 14 часова, због сече растиња дуж далековода  без струје ће остати насеља у општини Голубац: Ливадица, Јеленска Стена, Бродосервис, Брњица, Орлови, Чезава, Главичица, Турски Поток, Добра, Кожице, Крајцеров багрем и Голубачка тврђава.

Истог дана од 9 до 10 часова, без струје остаће улице: Косте Абрашевића, Маркова, део око бензинске пумпе „Еуро петрол“ и бензинска пумпа, Кнез Милошев венац од „Еуро петрол“ пумпе до броја 30, Звишка, локали код лучичке рампе и Косовска од „Еуро петрол“-а пумпе до Звишке, а од 10 до 12 часова: Кнез Милошев венац, од „Еуро петрол“ пумпе до броја 30, Звишка, локали код лучичке рампе и Косовска од „Еуро петрол“ пумпе до Звишке.

У уторак, 11. маја, од 8 до 14 часова, радови су планирани у улици Вељка Дугошевића у Великом Градишту од 8 до 14 часов, а од 9 до 14 часова  без струје ће остати потрошачи у Драговцу, део код трафо станице „Кула“.

У среду, 12. маја, без електричне енергије остаће улица 11. октобра у Великом Градишту од 8 до 14 сати.

13. маја, од 8 до 14 часова остаће без струје улице Београдска и Обилићева у Великом Градишту, а у времену од 9 до 14 сати без електричне енергије остаће и Братинац, део од школе према млину.

У петак, 14. маја, од 8 до 14 часова отаће потрошачи у општини Петровац: Ждрело, од скретања за Шетоње према Горњаку и Горњак, као и Велико Градиште, део Калиновца према Млину.

Истог дана од 9 до 14 часова биће без струје потрошачи у насељу Брежане, од улаза у село до центра.

Аутор: РТВ Бисер