ED Požarevac obaveštava potrošače da će od ponedeljka do petka obavljati planirane radove na teritoriji Braničevskog okruga.

Pixabay

U ponedeljak, 10. maja, od 8 do 14 časova, zbog seče rastinja duž dalekovoda  bez struje će ostati naselja u opštini Golubac: Livadica, Jelenska Stena, Brodoservis, Brnjica, Orlovi, Čezava, Glavičica, Turski Potok, Dobra, Kožice, Krajcerov bagrem i Golubačka tvrđava.

Istog dana od 9 do 10 časova, bez struje ostaće ulice: Koste Abraševića, Markova, deo oko benzinske pumpe „Euro petrol“ i benzinska pumpa, Knez Milošev venac od „Euro petrol“ pumpe do broja 30, Zviška, lokali kod lučičke rampe i Kosovska od „Euro petrol“-a pumpe do Zviške, a od 10 do 12 časova: Knez Milošev venac, od „Euro petrol“ pumpe do broja 30, Zviška, lokali kod lučičke rampe i Kosovska od „Euro petrol“ pumpe do Zviške.

U utorak, 11. maja, od 8 do 14 časova, radovi su planirani u ulici Veljka Dugoševića u Velikom Gradištu od 8 do 14 časov, a od 9 do 14 časova  bez struje će ostati potrošači u Dragovcu, deo kod trafo stanice „Kula“.

U sredu, 12. maja, bez električne energije ostaće ulica 11. oktobra u Velikom Gradištu od 8 do 14 sati.

13. maja, od 8 do 14 časova ostaće bez struje ulice Beogradska i Obilićeva u Velikom Gradištu, a u vremenu od 9 do 14 sati bez električne energije ostaće i Bratinac, deo od škole prema mlinu.

U petak, 14. maja, od 8 do 14 časova otaće potrošači u opštini Petrovac: Ždrelo, od skretanja za Šetonje prema Gornjaku i Gornjak, kao i Veliko Gradište, deo Kalinovca prema Mlinu.

Istog dana od 9 do 14 časova biće bez struje potrošači u naselju Brežane, od ulaza u selo do centra.

Autor: RTV Biser