Vesti

Министарство позива учеснике јавног живота да не врше притисак на медије

Министарство културе и информисања позива још једном све учеснике јавног живота да не врше притисак на медије и медијске раднике и да се уздрже од било каквог напада на њих. Реторика која је ових дана упућивана новинарима није примерена озбиљним актерима политичке сцене.

Pixabay

Потпредседник Владе и министар културе и информисања Маја Гојковић на самом почетку свог мандата повукла је све захтеве за вођење процеса пред судовима против медијских кућа и новинара, којих је било укупно девет, као и пет кривичних пријава против медија, да би управо подстакла све новинаре и редакције да слободно и без осећаја притиска, професионално обављају свој посао.

Министарство подвлачи да нико нема права да етикетира новинаре а поготову не да њихову подобност одређује на основу редакције у којој раде и указује да свако вређање и ниподаштавање новинара и њиховог посла, без обзира од кога долази,води ка урушавању једног од стубова демократског система чији су они носиоци.

Извор: kultura.gov.rs

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Naziv medija RTV BISER PORTAL

Registarski broj IN000891

Telefon: 012/428 002

069/28-000-63 marketing

067 744 98 78 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte B zatim jedno prazno mesto, pa muzičku želјu, pozdrav ili komentar. Poruku pošalјite na broj 3333. Važi za sve mobilne mreže u Srbiji. Cena sms poruke 150 dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista