Danas će biti pretežno sunčano i toplo sa dnevnom temperaturom iznad proseka za ovaj period godine. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 15 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni. Tokom noći na severozapadu uz prolazno naoblačenje ponegde moguća kratkotrajna kiša.

Foto: RTV Biser

U ponedeljak biće promenljivo oblačno i toplo, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom. Posle podne u jugozapadnim i zapadnim, a krajem dana u severnim predelima, naoblačenje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab vetar do umeren južni i jugoistočni, uveče na severu i zapadu u skretanju na severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 10 do 17 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni.

U utorak biće oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, na severu i zapadu severozapadni i zapadni, u ostalim predelima južni i jugoistočni koji će na jugu Banata povremeno biti i jak. Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni , najviša dnevna od 20 do 25 stepeni.

Pretežno oblačno i hladnije vreme stiće na sredinom nedelje. Mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, ponegde praćenim grmljavinom. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 11 do 15 stepeni, najviša dnevna od 20 do 23 stepena.