Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Foto: Pixabay

Zbog toga će  u utorak 26.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:30 – 14:00 deo vikend naselja Margum
  • Veliko Gradište 08:30 – 14:00  Kumane, Topolovnik, Kisiljevo, deo Kalinovca, Biskuplje, Đurakovo i Popovac

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica i zbog toga će u utorak 26.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Kučevo 08:00 – 15:00 (povremena isključenja) za delove naselja Ravništa, Ceremošnje i Bukovske

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na zameni energetskih transformatora u trafostanicama u Požarevcu i zbog toga će u utorak 26.12.2023. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Požarevac 08:00-12:00 TS ‘Ratarska 1’’: ulice – Nemanjina drugi deo (od Nušićeve ulice do kraja), Miodraga Markovića od 15 do 49 i od 12 do 22, Ratarska prvi deo do garaža PTT-a, Aćima Medovića 2-14 i 1-13, Slobodana Jovića, Braće Dobrnjac, Rudarska.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.