Direktor festivala Kulturni epicentar Bojan Veljković, naslikao je  u Rabrovu mural sa likom Filipa Nikolića, poznate francuske muzičke i filmske zvezde. 
Bojan Veljković Rodjen 1992. u Požarevcu. Završio osnovne i master studije na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, modul Primenjeno slikarstvo u klasi profesora Nikole Kolje Božovića. Izlagao na 10ak samostalnih izložbi i više kolektivnih. Živi i stvara u Rabrovu.
„Svetska zvezda, francuski pop muzičar i glumac Filip Nikolić, koji je 2009. preminu u 35. godini, osnivač i član grupe “2BE3”, bio je poreklom iz našeg kraja, iz sela Vukovič, gde je počeo da pohađa osnovnu školu, i u znak sećanja na njegovo delo  naslikana je murala sa njegovim likom.
Njegovi roditelji, Nikodije i Sladenka, u Francusku su otišli 1967. godine. Filipova majka je iz sela Vuković kraj Rabrova. Rođen je na pariskoj periferiji Sent Uan. Filip Nikolić – 2Be3 je kao dečak bio uspešan gimnastičar, voleo da peva i delio uobičajenu sudbinu dece naših doseljenika, sve do 1996. godine, kada je sa svojim prijateljima Frank Delay i Adel Kachermi odlučio da formira grupu “Tu bi fri“ koja je promenila francuski muzički pejzaž. Za tili čas su prodali pet miliona albuma, ušli na sve TV i radijske stanice, punili najveće hale po Francuskoj i širom Evrope.
U biografiji Filipa Nikolića se navodi da je napravljena i TV serija „Biti slobodan“ (2Be3) 1997. godine i strip s njihovim imenima, a voštane figure su im ušle u čuveni muzej „Greven“, a njegova voštana figura je našla mesto i u muzeju “Madam Tiso” u Londonu.
U jeku slave, dobijao je stotine pisama obožavateljki dnevno. Početkom 2000. sa grupom je boravio u Srbiji, u okviru turneje po Evropi. Nakon raspada grupe, preorijentisao se na glumu.
Bio je i u Holivudu, gde je snimio film sa Denis Rodmanom (Simon Sez), dok je u Francuskoj glumio u poznatoj detektivskoj seriji “Navaro“. Sa Tihomirom Stanićem je kao dečak glumio u domaćem TV filmu „Kraj partije“, zatim u srpsko-francuskom filmu „Put za obećanu zemlju“. Boravio je i u Srbiji gde je snimio nekoliko TV reklama i muzičkih spotova. 2003. godine je proglašen za najseksipilnijeg muškarca u Francuskoj.
Poslednjih godina često je nastupao i u pozorištu. Pred kraj života je odlučio da se ponovo vrati muzici i pripremao je prvi solo album i planirao da napiše knjigu o svojoj karijeri.
Preminuo je u snu, u svojoj 35. godini. Za sobom je ostavio ćerku Sašu iz braka sa Francuskinjom Valeri Burdan.