Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja  kvaliteta napajanja električnom energijom i seči rastinja u trasi dalekovoda ili niskonaponske mreže.

Struja 10

Foto: RTV Biser

Zbog toga će  u petak 26.01.2024. bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • Golubac – 09:00 – 14:00 – povremena isključenja u naselju Dobra

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac, obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS Nemanjina i zbog toga će bez električne energije biti korisnici u Požarevcu na sledećim lokacijama:

  • 09:00 – 12:00 – Nemanjina 26-68 i 15-113, Nušićeva, Dunavska 1-2 i 2-24, Jug Bogdanova 1-7 i 2-12, Kneza Lazara 34

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.