Zbog radova na mreži, seči rastinja i zameni stubova bez električne energije ostaće više naselja i ulica u Braničevskom okrugu.

 

Foto: RTV Biser

U ponedeljak, 11.oktobra od 8 do 14 sati bez električne energije ostaće naselje Sirakovo, Beranje, repetiror u Pečanici, Batuša, i ulica Hajduk Veljkova  u Velikom Gardištu, a od 9 do 13 Ribarska naselja kod Zavojne.

Narednog dana, u utorak, 12. oktobra, bez struje biće od 8 do 14 sati deo Malog Crnića od cetra prema mlinu, Braničevo, Kaona, Turija, Rakova bara , Kamenica i Selište, ulica Žike popovića u Velikom Gradištu, a od 8:30 do 13:30 vikend naselje Kožice i repetirori.

U sredu, 13. oktobra , struju eće imati od 8 do 14 sati Kobilje i Kobilje Divan, deo Topolovnika koji se napaja iz TS Topolovik 3, ulica Vojvode Mišića u Velikom Gradištu, Komša u Kučevu, od 8 do 13 naselje Dedine, a od 9 do 13 deo Lučice kod cetra i doma.

Sledećeg dana, u četrvtak, 14. oktobra bez struje ostaće potrošači u Požarevcu, u ulicama: Vinogradarska, Dr. Arčibalda Rajsa, Đorđa Jajića, Dr. M. Brankovića, Dušaa Radovića, Janka Veselinovića, Jesenjinova, Lorkina, u Kučevu, naselja Mustapić, Mišljenovac, Lješnica, Sena, Mala Bresnica i Bukovska, u Velikom Gradištu deo Donje Kruševice prema Braničevu, u Golupcu deo Brnjice prema Rakovici, u Požarevcu naselja Beranje, Kličevac , Rečica i ulice Homoljska, Crveni krst, U velikom Gradištu Ponikva, u Kučevu Radenka, Derezna i Meješće, u Golupcu Krivača, a u Velikom Gradištu Ljubije i Malo Gradište.