Gkrmnptc2bcldnypvo67muhzxq

Poznati roker Džon Bon Džovi prodaje svoju luksuzni dom u Nju Džerziju za 20 miliona dolara. Na imanju koje se proteže na 1.672 kvadratna metra nalazi se privatni pab, muzički studio, garaža, bioskop i veliki bazen.

Kuća Džon Bon Džovija, Foto: New Jersey

Kuća Džona Bon Džovija nalazi se u blizini reke Nevesink „jednom od najekskluzivnijih četvrti okruga Monmaut u Nju Džersiju“, navodi agentkinja za nekretinine Ketlin Kumo. Na imanju se nalaze i privatni dokovi i plovila, a mesto je udaljeno na oko sat vremena vožnje od Njujorka.

Imanje poznatog muzičara ističe se pre svega zbog svoje arhitekture, a kuća podseća na francuski zamak, koji je 1999. godine dizajnirao poznati arhitekta Robert Stern. I enterijer je uređen u francuskom stilu i pažljivo je održavan svih ovih godina.

 

 

U dnevnoj sobi se nalazi veliki kamin, a iz trpezarije se pruža pogled na reku. Pored toga, iz kuće se pruža panoramski pogled koji oduzima dah. Dnevni boravak ima ukrašene plafone, ugrađene ormane i pogled na reku, dok je kuhinja luksuzno opremljena elementima od alabastera.

Na drugom spratu se nalaze dva krila, jedno za porodicu sa četiri spavaće sobe, a drugo, koje ima i zaseban ulaz, predviđeno je za goste i ima dve spavaće sobe i kuhinju.

 

 

 

 

 

 

Ukupno kuća ima šest spavaćih soba, sedam kupatila i dva toaleta. Tu je i garaža za tri automobila, bazen, pab „Shoe Inn“ , a u pomoćnoj zgradi se nalazi vešernica, radionica i skladište.

Izvor: RTS, New Jersey