Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvara na 10 kV dalekovodu Kolište, da bi se uspostavilo normalno snabdevanja električnom energijom, u četvrtak, 21.12.2023. u periodu od 10 do 12 časova bez električne energije biće korisnici u gradskoj opštini Kostolac na sledećim lokacijama:  deo Kostolca kod plaže, Petka, Klenovnik i deo Šugavice.

Foto: RTV Biser

Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvara na 10 kV dalekovodu za Ceremošnju, da bi se uspostavilo normalno snabdevanja električnom energijom, u četvrtak, 21.12.2023. u periodu od 08 do 15 časova bez električne energije biće korisnici u opštini Kučevo na sledećim lokacijama:  Ceremošnja Štubej i Ceremošnja Plavčevo

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom).