Na Međunarodni dan žena, Osmi mart, globalna pop senzacija Ariana Grande obradovala je slušaoce dugoočekivanim sedmim studijskim albumom pod nazivom „eternal sunshine“. Na novom izdanju se nalazi 13 novih numera, uključujući uspešni singl „yes, and?“ kojim se pevačica vraća na muzičku scenu četiri godine nakon hvaljenog izdanja „Positions“.

Foto: universalmusic.rs/ Milos Radicevic

Muzičarka je pet dana pred izlazak albuma organizovala događaj na kom su odabrani fanovi imali priliku da čuju album premijerno pre svih. „Bio je to najsrećniji, najemotivniji, poseban dan koji ću uvek pamtiti. Imala sam tu čast da podelim svoj novi album sa mojim najdražima. Hvala vam što ste uvek bili otelotvorenje ljubavi“, napisala je Ariana Grande u emotivnoj poruci na svom zvaničnom Instagram profilu.

Singl „yes, and“ po svom izlasku zauzeo je prvu poziciju na prestižnoj muzičkoj top listi Billboard Hot 100, a potom je krunisan i remiks izdanjem na kom joj se pridružila pop diva Mariah Carey. Čitav album je inspirisan legendarnim romantičnim filmom „Eternal Sunshine of the Spotless Mind“ iz 2004. godine, a pevačica pruža simboličan završetak ovog muzičkog poglavlja govorom svoje bake Marjorie Grande koja je dala svoj doprinos finalnoj pesmi „ordinary things“.

Pored nove muzike, umetnica je spremila još jedan muzički video, i to za numeru „we can’t be friends (wait for your love)“ koja se već istakla kod fanova kao jedna od omiljenih. Premijera spota očekuje se danas, a promocija albuma počinje već sutra Arianinim gostovanjem u emisiji Saturday Night Live. Nema sumnje da umetnicu očekuje i buran ostatak godine, s obzirom na to da je premijera mjuzikla „Wicked“ u kom tumači glavnu ulogu zakazana za kraj novembra.