Извор: RRA Braničevo-Podunavlje/Фото: Pixabay

У амбијенту епидемије проузроковане ширењем коронавируса и последичних мера које су пореметиле свакодневицу сваког појединца као и друштва у целини, више него икад смо упућени једни на друге, на нашу породицу, комшије, познанике. Kако би шта успешније заједнички пребродили овај период, неопходно је да се окренемо другим начинима размишљања и функционисања.

Подстакнути актуелним потребама, Регионална развојна агенција „Браничево-Подунавље“ је у сарадњи са маркетиншком агенцијом „Посх“ и НВО „Про.Ток21“, те у партнерству са Градовима и Општинама из региона Браничево-Подунавље, покренула иницијативу „Локални Пазар“.

Циљ ове иницијативе је повезивање купаца са произвођача хране и пића у њиховим локалним заједницама и то кроз успостављање Интернет портала Локални Пазар, који ће омогућити лако претраживање понуде производа у комшилуку, ступање у контакт са старим и новим произвођачима сира, расада или свежег поврћа и договор о преузимању жељених производа.

Запратите Локални Пазар већ данас на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм, а за који дан планирајте посету Интернет Порталу www.локалнипазар.рс и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу!

Kупујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!