Još danas toplo, uveče stiže promena vremena – jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima i padom temperature za 10 do 15 stepeni za vikend. Sutra najviša dnevna od 26 do 30. 

RTV Biser

Umereno oblačno, toplo, vetrovito i veći deo dana suvo. Vetar umeren, u južnom Banatu i planinskim predelima jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 20, a najviša od 26 do 30 stepeni. Uveče i u toku noći sa severozapada jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U subotu oblačno i osetno hladnije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar umeren i jak, južni i jugozapadni, u skretanju na zapadni i severozapadni.  Najniža temperatura od 14 do 20, najviša od 18 na severozapadu do 24 stepeni na jugoistoku.

U nedelju pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom. Padavine u slabljenju u odnosu na subotu. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 13, najviša od 15 do 21 stepen.

U ponedeljak pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom, ponegde i sa pljuskom i grmljavinom. Više padavina na jugu, a manje na severu. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 13,  najviša od 15 do 21 stepen.

Autor: RTV Biser