Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev, obišli su novootvorenu GAZPROM benzinsku stanicu „Novi Sad 16“ na auto-putu Novi Sad-Beograd, navodi se u saopštenju.

Foto: nis.eu

Reč je o najmodernijem maloprodajnom objektu u mreži kompanije NIS, izgrađenom u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima. Nova benzinska stanica, u čiju je izgradnju i opremanje uloženo više od 3 miliona evra, poseduje vrhunsku digitalnu tehnologiju, pet „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i punjač za električne automobile. Na njemu će biti angažovano ukupno 24 zaposlenih.

Iz NIS-a ističu da novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn ove benzinske stanice, koja je izgrađena na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, upotpunjuje ponuda najkvalitetnijih naftnih derivata domaće proizvodnje i bogat izbor dopunskog asortimana. Takođe, potrošačima je na raspolaganju i dopunski sadržaj, poput otvorene bašte, Drive Cafe restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. To je četvrti maloprodajni objekat brenda GAZPROM u našoj zemlji koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i vrhunskih proizvoda i usluga. Prethodna tri, „Krnješevci“, „Velika Plana – desno“ i „Stari Banovci“, NIS je pustio u rad tokom 2019. godine.

Izvor: nis.eu