Један од најзначајнијих клавирских дуа на нашим просторима, ЛП Дуо, наступиће у петак, 6. марта у 20 часова у Народном позоришту, на сцени Раша Плаовић, где ће концертно промовисати албум „Дуалитy“, у издању Универсал Мусиц Сербиа.

Албум је премијерно представљен интернационалној публици у оквиру Yеллоw Лоунге – Деутсцхе Граммопхон програма у Салзбургу, а дуо се овом приликом враћа неизоставном Београду.

„Увек нам је изузетно специјално да наступамо у Београду, пред нашом публиком и веома смо узбуђени због тога. Ово је заиста посебна прилика, када ћемо представити нови албум ауторске музике за два хибридна клавира, „Дуалитy“, у издању Универсал Мусиц. Албум доноси 6 нових композиција за посебно конструисан инструмент, хибридни клавир, и нови звук који спаја акустичне клавире и синтисајзере“, најављује ЛП Дуо.

Соња и Андрија пре само неколико вечери одржали су и свој други концерт у Јужној Kореји.

„Пре Београда, албум смо успешно концертно промовисали у Јужној Kореји на највећем фестивалу класичне музике МусицИнПyеонгЦханг, у Паризу (фестивал Wеек – енд ин тхе Еаст), Токију, Новосадској Синагоги, Салзбургу (Yеллоw Лоунге, Деутсцхе Граммопхон), Сплиту. А сада, позивамо вас да дођете да се боље чујемо!“

Осим што га је могуће пронаћи на свим стриминг сервисима, „Дуалитy“ је доступан и на плочи и ЦД-у, који ће на самом концерту моћи да се купе по промотивним ценама.

Kарте за београдски концерт могу да се купе на благајни Народног позоришта по ценама од 1000 и 1200 динара.

Издање „Дуалитy“ је у Србији доступно на сервисима Деезер и Гоогле Плаy, као и широм света у свим дигиталним продавницама: хттпс://лпдуо.лнк.то/Дуалитy