U turističkom naselju Beli Bagrem na Srebrnom jezeru gradiće se 187 apartmana

Spread the love

Kompanije Mega Invest Duo 012 iz Velikog Gradišta i Silver Lake Investment iz Beograda planiraju da u turističkom naselju Beli Bagrem u Velikom Gradištu izgrade 187 apartmana u objektu ukupne bruto površine od 11.234 m2.
Foto: RTV Biser
Budući objekat je smešten u neposrednoj blizini Srebrnog jezera i akva parka.
Namena projektovanog objekta je 95% u funkciji turizma sa apartmanima i 5% trgovina na malo, navodi se u Urbanističkom projektu koji je izradio GP Bobing, a koji se nalazi na javnoj prezentaciji do 3. oktobra.
Planirano je da objekat bude spratnosti Su+P+3, dimenzija max 77,15m x 68,30m, a ostavljena je i mogućnost za dalju dogradnju. Projektovano je ukupno 156 parking mesta.

– Na predmetnoj lokaciji se planira izgradnja objekta u funkciji turizma sa apartmanima i to ukupno 187 (u proseku veličine od 20 do 55 m2) i poslovnom prostoru-lokalima u kojima je predviđena trgovina na malo, ukupno 6 lokala. Suterenska etaža je u delu prema ulici Karpatskoj namenjena stacionarnom saobraćaju. Zadni deo suterenske etaže je planiran za stanovanje tj. izgradnju apartmana i jednog lokala. U prizemlju su predviđeno je pet lokala sa ulazom iz Ulice Karpatske ostale povr{ine u priyemlju su stambene. Sve ostale nadzemne etaže namenjene su stanovanju sa ukupno 187 apartmana.

Ukupna neto površina objekta iznosiće 8.780 m2, dok površina obuhvaćena Urbanističkim projektom iznosi 4.637 m2.

Spread the love