У понедељак 13. јануара, у времену од 9 до 14 сати, без електричне енергије остаће Табановац, Крвије, Буровац и део Великог Лаола, због сече растиња у траси далековода.

У уторак 14. јануара, у времену од 9 до 14 сати, без електричне енергије остаће Табановац, Крвије, Буровац, део Великог Лаола и насеље Дедине, због сече растиња у траси далековода, као и потрошачи у Зеленгорској улици број 33 у Позаревцу због замене мерних уређаја.

У среду  15. јануара, у периоду од 9 до 14 сати, без струје ће остати  Табановац, Крвије, Буровац и део Великог Лаола, због сече растиња у траси далековода, улица Чеде Васовића број 12 у Позаревцу, због замене мерних уређаја, и део Драговца од центра према Великој Морави, због реконструкције НН мреже.

У четвртак 16.јануара, у времену од 9 до 14 сати, без струје ће остати део Голупца око Дома здравља (Балканска, Двориштански пут, Југ Богдана, Краљевића Марка, Милоша Обилића, Трг палим борцима, Туманска), због радова у трафостаници Голубац 4, улица Чеде Васовица бр.14 у Позаревцу, због замене мерних уређаја, као и део Лучице  „Круша“, због реконструкције НН мреже.

У петак 17.јануара, у времену од 9 до 14 сати, без струје ће остати део Ћириковца према стадиону због реконструкције НН мреже.