У галерији Божидарца у петак, 15. марта са почетком у 19 часова одржаће се ‘’Пет Оскар’’.

Циљ је ширење радости код љубимаца и људи који их воле. На догађају ће бити приказани посебно одабрани клипови, трејлери и други видео садржај љубимаца који су постали инфлуенсери у дигиталном свету.

Такође организован је и посебан део са црвеним тепихом где ће моћи да позирају испред професионалног фотографа, а власници касније да добију портрете као успомену.

Свог љубимца можете пријавити за фотографисање на следећем линку овде.

Kао друштво, развили смо свест да размишљамо о нашим кућним љубимцима као нашој деци, подижу нам ендорфине и чине нас срећним. Они су постали важан део наших живота и зато им се даје простор да уживају и да се забаве заједно Вама овог петка.

“Пет Оскар” ће означити и почетак увођења пет фриендлy одлуке у Божидарцу након што је и оснивач установе градска општина Врачар такође омогућила да поносни власници са својим љубимцима могу ући у просторије општине, а од сада и у галеријски и концертни простор Божидарца. Општинa Врачар има највећи број власничких паса и прва је у Београду покренула ову иницијативу и спровела у пракси.
У овој години наставиће и енергично да  промовишу „усвоји, не купуј“  како бисмо као друштво смањили број напуштених паса.

Обуците своју куцу или мацу за црвени тепих и правац Божидарац, поручују из ове установе.