U galeriji Božidarca u petak, 15. marta sa početkom u 19 časova održaće se ‘’Pet Oskar’’.

Cilj je širenje radosti kod ljubimaca i ljudi koji ih vole. Na događaju će biti prikazani posebno odabrani klipovi, trejleri i drugi video sadržaj ljubimaca koji su postali influenseri u digitalnom svetu.

Takođe organizovan je i poseban deo sa crvenim tepihom gde će moći da poziraju ispred profesionalnog fotografa, a vlasnici kasnije da dobiju portrete kao uspomenu.

Svog ljubimca možete prijaviti za fotografisanje na sledećem linku ovde.

Kao društvo, razvili smo svest da razmišljamo o našim kućnim ljubimcima kao našoj deci, podižu nam endorfine i čine nas srećnim. Oni su postali važan deo naših života i zato im se daje prostor da uživaju i da se zabave zajedno Vama ovog petka.

“Pet Oskar” će označiti i početak uvođenja pet friendly odluke u Božidarcu nakon što je i osnivač ustanove gradska opština Vračar takođe omogućila da ponosni vlasnici sa svojim ljubimcima mogu ući u prostorije opštine, a od sada i u galerijski i koncertni prostor Božidarca. Opština Vračar ima najveći broj vlasničkih pasa i prva je u Beogradu pokrenula ovu inicijativu i sprovela u praksi.
U ovoj godini nastaviće i energično da  promovišu „usvoji, ne kupuj“  kako bismo kao društvo smanjili broj napuštenih pasa.

Obucite svoju kucu ili macu za crveni tepih i pravac Božidarac, poručuju iz ove ustanove.