Vesti

Nakon objave Ministarstva zdravlja da je u Srbiji do danas u osam sati registrovano ukupno 12 slučajeva koronavirusa, opozicione stranke koje su u kampanji bojkota najavile su da neće učestvovati u javnim skupovima.

Savez za Srbiju saopštio je danas da su sve političke organizacije koje su najavile bojkot izbora donele odluku da otkažu sve skupove planirane u kampanji bojkota, kako bi dali doprinos smanjenju opasnosti od širenja koronavirusa.

PSG je takođe saopštio da neće učestvovati na tribinama, protestima i ostalim javnim aktivnosti u okviru samostalne kampanje tog pokreta po Srbiji, koja je trebalo da počne u Zaječaru ove nedelje, kao i u aktivnostima koje zajednički sprovode političke organizacije koje bojkotuju predstojeće izbore.

Odluku o otkazivanju svih preizbornih skupova doneo je i Aleksandar Vučić, lider SNS.

Premijerka Ana Brnabić najavila je sinoć da će danas biti usvojene nove mere u borbi protiv tog virusa, kao i da će one će biti saopštene nakon razgovora sa epidemiolozima i predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je zakazan u 11 sati. Ona je rekla da će biti razmotreno i zatvaranje škola.

Izvor: Nova S

Najčitanije objave