Акција поделе ваучера за одмор у Србији биће настављена у понедељак 24. фебруара, рекао је потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

То значи, прецизирао је министар у изјави за Тањуг, да ће грађани од понедељка поново моћи да подносе пријаве за коришћење ваучера у пословницама Поште широм Србије. „Влада Србије је на седници донела одлуку о издвајању 300 милиона динара за додатних 60.000 ваучера, што нам омогућује да наставимо ову веома успешну акцију подршке домаћем туризму“, рекао је Љајић.

Љајић је подсетио да је од 1. јануара до 12. фебруара подељено 100.000 ваучера, колико је првобитно било предвиђено и да ће захваљујући јучерашњој одлуци владе у овој години бити додељен највећи број ваучера до сада. Министар је додао и да ће грађанима на располагању бити 1.416 угоститељских објеката, као и да су најтраженије дестинације Сокобања, Златибор, Врњачка Бања, Сијаринска Бања, Рибарска Бања, Горња Трепча, Бања Врујци, Дивчибаре, Пролом Бања и Луковска Бања.

Извор: vaucerisrbija.com