Народно позориште у Београду у ванредном стању, због кога је морало да  прекине приказивање представа пред публиком, почиње са емитовањем својих представа путем интернета (streaming).

Прва представа на репертоару је „Бела кафа“ Александра Поповића, у режији Милана Нешковића и биће приказана вечерас у 21 час.

Публика представу може гледати на сајту Народног позоришта, на којем ће бити објављен и репертоар следећих емитовања.

Остајемо заједно уз белу кафу која се и пије код куће.

У представи играју Бранко Видаковић, Олга Одановић, Павле Јеринић, Вања Ејдус, Ненад Стојменовић, Нада Шаргин, Предраг Ејдус и Небојша Бабић.

Покренут је процес повраћаја новца за купљене улазнице

Управа Народног позоришта у Београду покренула је процес повраћаја новца за све улазнице купљене путем онлајн продаје, а које се односе на сва отказана извођења представа, почев од 11. марта закључно са 7. априлом. Процес повраћаја новца, у зависности од фазе реализације куповине*, може да потраје и до 10 дана.

*фазе реализације куповине:
– уколико су средства на резервацији, повраћај новца је тренутан (отпуштање резервације).
– уколико су средства већ пребачена на рачун Народног позоришта, повраћај средстава (воид) може да потраје између 7 и 10 дана (у зависности од банке).
– У оба случаја се (раније) дешавало да Вам од банке не стигне никаква нотификација (мејл, порука на мобилни) о овој акцији.

Из позоришта апелују да ако постоји било каква недоумица, они који су купили карте, прво контактирају  своју банку, а затим позориште на мејл itpodrska@narodnopozoriste.rs, како би се отклониле недоумице.

Извор: narodnopozoriste.rs