Vesti

Narodno pozorište u Beogradu u vanrednom stanju, zbog koga je moralo da  prekine prikazivanje predstava pred publikom, počinje sa emitovanjem svojih predstava putem interneta (streaming).

Prva predstava na repertoaru je „Bela kafa“ Aleksandra Popovića, u režiji Milana Neškovića i biće prikazana večeras u 21 čas.

Publika predstavu može gledati na sajtu Narodnog pozorišta, na kojem će biti objavljen i repertoar sledećih emitovanja.

Ostajemo zajedno uz belu kafu koja se i pije kod kuće.

U predstavi igraju Branko Vidaković, Olga Odanović, Pavle Jerinić, Vanja Ejdus, Nenad Stojmenović, Nada Šargin, Predrag Ejdus i Nebojša Babić.

Pokrenut je proces povraćaja novca za kupljene ulaznice

Uprava Narodnog pozorišta u Beogradu pokrenula je proces povraćaja novca za sve ulaznice kupljene putem onlajn prodaje, a koje se odnose na sva otkazana izvođenja predstava, počev od 11. marta zaključno sa 7. aprilom. Proces povraćaja novca, u zavisnosti od faze realizacije kupovine*, može da potraje i do 10 dana.

*faze realizacije kupovine:
– ukoliko su sredstva na rezervaciji, povraćaj novca je trenutan (otpuštanje rezervacije).
– ukoliko su sredstva već prebačena na račun Narodnog pozorišta, povraćaj sredstava (void) može da potraje između 7 i 10 dana (u zavisnosti od banke).
– U oba slučaja se (ranije) dešavalo da Vam od banke ne stigne nikakva notifikacija (mejl, poruka na mobilni) o ovoj akciji.

Iz pozorišta apeluju da ako postoji bilo kakva nedoumica, oni koji su kupili karte, prvo kontaktiraju  svoju banku, a zatim pozorište na mejl itpodrska@narodnopozoriste.rs, kako bi se otklonile nedoumice.

Izvor: narodnopozoriste.rs

Najčitanije objave