Na konkurs za šesti „Bunt rok festival“ – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, u organizaciji Radio-televizije Srbije i emisije „Bunt“ zainteresovani mogu da se prijave do 12. februara.

Bunt rok festival“ je jedino televizijsko takmičenje koje za cilj ima promovisanje novih i neafirmisanih domaćih bendova i formiranje nove srpske pop i rok scene.

Za pet godina koliko i traje ovaj svojevrsni festival, kroz projekat je prošlo 800 autora i bendova iz cele Srbije, a njih 120 je dobilo priliku da se predstavi se najširem auditorijumu.

„Do 12. februara traje konkurs za šesti ‘Bunt rok festival’. Svi zainteresovani treba da pošalju pesmu u trajanju do pet minuta na mejl adresu buntrokfestival@gmail.com. Takođe i svoju biografiju i fotografiju. To sve može da se pošalje i poštom na adresu RTS za ‘Bunt rok festival’, Takovska 10, 11.000 Beograd“, podseća autorka „Bunt rok festivala“ i emisije Bunt, Branka Glavonjić.

Kao i prethodnih godina, nagradni fond „Bunt rok festivala“ čine brojne i izuzetno vredne nagrade, dok će pobednici dobiti priliku da nastupe na najvećim i najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

 

Izvor: RTS