На конкурс за шести „Бунт рок фестивал“ – такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора, у организацији Радио-телевизије Србије и емисије „Бунт“ заинтересовани могу да се пријаве до 12. фебруара.

Бунт рок фестивал“ је једино телевизијско такмичење које за циљ има промовисање нових и неафирмисаних домаћих бендова и формирање нове српске поп и рок сцене.

За пет година колико и траје овај својеврсни фестивал, кроз пројекат је прошло 800 аутора и бендова из целе Србије, а њих 120 је добило прилику да се представи се најширем аудиторијуму.

„До 12. фебруара траје конкурс за шести ‘Бунт рок фестивал’. Сви заинтересовани треба да пошаљу песму у трајању до пет минута на мејл адресу бунтрокфестивал@гмаил.цом. Такође и своју биографију и фотографију. То све може да се пошаље и поштом на адресу РТС за ‘Бунт рок фестивал’, Таковска 10, 11.000 Београд“, подсећа ауторка „Бунт рок фестивала“ и емисије Бунт, Бранка Главоњић.

Као и претходних година, наградни фонд „Бунт рок фестивала“ чине бројне и изузетно вредне награде, док ће победници добити прилику да наступе на највећим и најпрестижнијим музичким фестивалима у Србији и региону.

 

Извор: РТС