Грађани Србије од сада могу да се информишу о свим актуелностима у вези са ванредним стањем преко “Вибер Цоммунитy” канала који је покренуло Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Министар Зоран Ђорђевић рекао је да ресорно министарство жели да грађанима пружи све информације у вези са тренутном ситуацијом и да их обавести о њиховим правима и обавезама у току ванредне ситуације.

“Веома је битно да наши грађани у сваком тренутку знају шта се дешава у њиховој земљи, јер се у оваквим ситуацијама стање мења из часа у час. Желимо да знају да држава све предузима ради њихове боље заштите, али да јој је циљ и да сваки човек води бригу о себи и својим најближима, јер једино на такав начин можемо допринети очувању свог здравља и здравља свих нас”, рекао је Ђорђевић.

Према инструкцијама министарства, за приступ каналу потребно је да корисник уђе на линк који аутоматски води на “Вибер Цоммунитy” канал, а када се отвори прозор потребно је кликнути на “ЈОИН” како бисте приступили “Вибер Цоммунитy” каналу.

Извор: Н1, Фото: Viber